Hypotheek op basis van uw huidige inkomen

Als arts (niet) in opleiding heeft u meestal geen vast dienstverband. Bij Attens is het toch mogelijk om een hypotheek af te sluiten. Dat kan op basis van uw huidige inkomen.
Hoeveel u kunt lenen voor uw droomhuis? Dat berekent u eenvoudig.

Met een gunstige rente

Als AIOS of ANIOS krijgt u bij Attens een gunstige rente. Koopt u een energiezuinig huis? Dan krijgt u ook nog eens een rentekorting. En Attens verlaagt uw rente automatisch als u in een lagere tariefklasse terechtkomt.

Voor mensen die zorgen

Onze hypotheken zijn speciaal ontwikkeld voor mensen in de sector zorg en welzijn. Bent u AIOS of ANIOS en bouwt u of uw partner pensioen op bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW)? Of heeft u in het verleden pensioen bij PFZW opgebouwd en u heeft geen waardeoverdracht aangevraagd? Dan is Attens Hypotheken er speciaal voor u. Weet u niet zeker of u pensioen heeft opgebouwd bij PFZW? U kijkt het eenvoudig na op mijnpfzw.nl of mijnpensioenoverzicht.nl.

Vraag uw hypotheekadviseur om advies

Een Attens hypotheek sluit u via een onafhankelijke hypotheekadviseur. Die helpt u ook bij de keuze van de hypotheekvorm en de rentevastperiode. Vraag uw hypotheekadviseur naar de mogelijkheden die Attens biedt aan een AIOS of ANIOS.