Profiteren van lage rentestand

De hypotheekrentes zijn nu zeer laag. Dat maakt het aantrekkelijk om uw rente voor langere tijd vast te zetten. U bent dan jarenlang verzekerd van lage hypotheeklasten. Attens Hypotheken biedt een ruime keus aan rentevastperiodes.

Een ander hypotheekbedrag kiezen

Overweegt u een overstap naar Attens Hypotheken? Dan wilt u misschien tegelijk het hypotheekbedrag veranderen. Bij Attens Hypotheken kunt u vaak meer lenen dan bij andere aanbieders. Bij de berekening van het maximale hypotheekbedrag houdt Attens namelijk rekening met uw onregelmatigheidstoeslag en inkomen uit een flexibel arbeidscontract.

Een passende hypotheekvorm kiezen

Een overstap is een goede gelegenheid om opnieuw te kijken naar de hypotheekvorm. Mogelijk past een andere hypotheekvorm nu beter bij uw situatie. En misschien heeft u met een andere hypotheekvorm meer belastingvoordeel. Bij Attens Hypotheken kunt u ook kiezen voor een combinatie van hypotheekvormen.

Dubbel verdienen met energiebesparing

Voldoet uw woning nog niet aan de overheidsnormen voor energiezuinigheid? Dan is er nog een éxtra reden om naar Attens Hypotheken over te stappen. Met energiebesparende maatregelen kunt u 0,4% rentekorting verdienen op een leningdeel van € 25.000.

Is uw voordeel groot genoeg?

Oversluiten brengt kosten met zich mee. Zoals een mogelijke boete bij uw huidige aanbieder en advies-, taxatie- en notariskosten. Laat u daarom goed adviseren door uw hypotheekadviseur. Bereken samen met uw adviseur of u de kosten terugverdient via de besparing op uw maandbedrag.