Attens Hypotheken geeft op deze website veel informatie. Maar misschien heeft u, als intermediair, andere vragen. Op deze pagina zetten wij het voor u op een rij. Alles wat u nodig heeft bij Attens Hypotheken.

Onze Algemene Voorwaarden, Acceptatiegids, Productkaart en Documentenlijst

AIOS en ANIOS

Een AIOS of ANIOS zonder vast contract kan bij Attens Hypotheken toch een hypotheek afsluiten. We hebben ons acceptatiebeleid voor deze medische doelgroep namelijk aangepast. Lees meer over AIOS en ANIOS

Ontslag hoofdelijke aansprakelijkheid

Wilt u een verzoek  voor ontslag hoofdelijke aansprakelijkheid opsturen? Wordt de hypotheek niet verhoogd? Vul dan het aanvraagformulier in. In onze “checklist documenten ontslag hoofdelijke aansprakelijkheid” kunt u zien welke documenten wij nodig hebben.

Moet de hypotheek wel verhoogd worden? Stuur dan uw aanvraag, zoals u gewend bent, via uw adviessoftware.

Meer informatie over ontslag hoofdelijke aansprakelijkheid vindt u hier.


Ga snel, op deze website, naar:

Hypotheekadvies

Wij hechten waarde aan goed advies, maar Attens Hypotheken is geen partij die zelf adviseert. Wij verstrekken uitsluitend hypotheken via geselecteerde hypotheekadviseurs. U kunt als hypotheekadviseur Attens Hypotheken adviseren en de aanvraag bij ons indienen. Op deze website kunnen geïnteresseerden een hypotheekadviseur zoeken bij hen in de buurt. We geven daarbij aan dat er kosten verbonden zijn aan het verkrijgen van hypotheekadvies en dat deze kosten met u moeten worden afgesproken. Geïnteresseerden vinden op attens.nl ook een stappenplan ter voorbereiding op het afsluiten van een hypotheek.

Heeft u vragen? Wij staan graag voor u klaar! Rechts vindt u onze contactgegevens.