shutterstock 1786827116

Rentekorting bij verduurzaming

Attens Hypotheken vindt het belangrijk dat woningen zo energiezuinig mogelijk zijn. Daarom dagen wij u en uw klanten uit om het energielabel van een woning te verbeteren. Met als beloning 0,4% korting.

Lees verder >
Ondernemer

Heeft u een hypotheekaanvraag voor een ondernemer?

Ook in deze tijden van crisis blijven wij hypotheken verstrekken aan zelfstandigen en ondernemers. Maar dan wel zo verantwoord mogelijk.

Lees verder >
Valerie

Ook voor klanten met een flexibel inkomen

Veel mensen die in de sector zorg en welzijn werken, hebben een flexibel inkomen. Zij werken vaak meer uren dan in hun contract staat en hebben bijvoorbeeld relatief veel inkomen uit onregelmatigheidstoeslag. Bij Attens houden we rekening met deze bijzondere omstandigheden.

Lees verder >
Circulaire NP

Wat maakt Attens Hypotheken zo bijzonder?

In 2020 werkten er 1,4 miljoen mensen in de sector zorg en welzijn. Al deze mensen hebben een pensioen bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Het geld voor de hypotheken die Attens verstrekt, komt uit het Pensioenfonds Zorg & Welzijn (PFZW).

Lees verder >
Ramon nb adviseur

Attens opent deuren voor leerling-verpleegkundigen

Voor mensen in de zorg is het soms lastig om een hypotheek te krijgen. Attens Hypotheken is er speciaal voor deze bijzondere mensen in bijzondere financiële omstandigheden. Attens opent bijvoorbeeld deuren voor leerling-verpleegkundigen.

Lees verder >
Foto van Sander

Ook voor artsen (niet) in opleiding tot specialist

Attens heeft ruime acceptatiecriteria voor mensen die actief zijn in zorg en welzijn. Bij ‘artsen (niet) in opleiding tot specialist’ nemen we het huidige inkomen mee als toetsinkomen, óók als er geen vast dienstverband is.

Lees verder >
IMG 4681 ATTENSb

Onze klanten zijn verhuisd

Op 23 november verhuisden we onze hele portefeuille naar ons nieuwe hypothekensysteem. Met dit systeem zijn wij in staat om in de toekomst goed en snel de behoeftes van onze klanten in te vullen. 

Lees verder >